28.12.2023 21:57
Tanssiurheiluseura Cavalier ry

Kevään 2024 tarjonta avoinna!

Kevään 2024 kurssi- ja tuntitarjonta on nyt avoinna myclubissa! Vielä ehdit siis käyttää tämän vuoden epassisaldot ja virikesetelit hyödyksi!

Kurssitarjonnasta löytyy toivottu Burleski-kurssi 3.2.2024, Latin Solo a lá Katri Riihimäki sekä Satu Suomen vakiotanssitunnit. Ja tarjontaa lisätään vielä alkuvuoden aikana - toiveitakin saa esittää!

Tuntitarjonta jatkaa syksyn 2023 mukaisesti samoilla tunneilla ja opettajilla.

Muista ilmoittautua ajoissa, tunnit ja kurssit toteutuvat ainoastaan, jos niihin on ennakkoon tarpeeksi osallistujia! Kertamaksulla voi osallistua, jos minimiosallistujamäärä täyttyy ennakkoon.

Vuoden vaihtuessa alkaa myös uusi harjoitusmaksukausi, muistakaa siis vapaaharjoittelijat maksaa keväälle 2024 salimaksu!

Keväällä järjestämme jälleen kahdet kilpailut, joista ensimmäinen on 13.-14.4.2024 Latino Show SM kilpailut Järvenpää-talolla. Tänne tarvitaan jälleen runsaasti vapaaehtoisia, merkitse siis jo itsellesi kalenteriin ylös sopiva päivä, talkooilmoittautuminen alkaa tammikuussa!

Kilpailijat, muistakaa myös maksaa lisenssimaksu ennen kuin ilmoittaudutte kauden ekoihin kisoihinne!

Tuttuun tapaan johtokunnalle saa lähettää viestiä - risuja ja ruusuja sekä toiveita - osoitteeseen johtokunta@cavalier.fi

Tanssillista vuodenvaihdetta toivotellen,

Tero Laakso

Puheenjohtaja

Cavalier ry