Järvenpää
Lasten liikuntaleikit
Muu
Tanssi

Tanssiurheiluseura Cavalier tarjoaa erilaisia tanssiharrastuksia kaikenikäisille. Kattavaa tanssivalikoimaa pääsee harrastamaan Cavalierin omalla tanssisalilla Järvenpään Nummenkylässä. Oma sali takaa viihtyisän treeniympäristön mukavassa porukassa. Salin kahviossa voi istahtaa treenien jälkeen rupattelemaan ja nauttimaan virvokkeita.

Päälajimme on kilpatanssi. Kilpatanssin alkeita opetellaan Järvenpäässä omalla Cava -salilla. Kilpatanssin voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa! Kilpatansseja ovat vakiotanssit: hidas valssi, tango, wieninvalssi, foxtrot ja quickstep sekä latinalaiset tanssit: samba, cha-cha, rumba, paso doble ja jive.
Cavalierin kilpatanssijat ovat menestyneet loistavasti aina. Seurassa on useita huipputason yleisen- ja senioriluokan pareja
sekä monia tähtiainesta olevia lapsi- ja nuorisopareja!

Latino Show tarjoaa vauhdikasta menoa ja kunnon kohotusta ryhmäliikuntatunilla lattarimusiikin tahdissa fiilistellen – ilman partneria.

Lastentansseja kilpatanssin lisäksi tytöille ja pojille löytyy eri ikäryhmistä: NaperoTanssi, TenavaTanssi ja Lasten Latino Show

Lisäksi Cavalierin valikoimasta löytyy lihashuoltoon pilates.

Cavalier järjestää myös aika ajoin kaikille avoimia suosittuja päivän kestäviä tanssikursseja ammattitanssijoiden ohjaamina.

Liity seuraan

Voit ilmoittautua seuran jäseneksi täyttämällä jäsentietosi.

Kaikki seuramme avoimet kurssi-ilmoittautumiset löydät Ilmoittautumiset-sivulta.